En samlet bestyrelse for LMS stiller deres mandat til rådighed

En samlet bestyrelse for LMS har ved et bestyrelsesmøde den 23. maj 2018 valgt at stille deres mandater til rådighed. Det sker på baggrund af en række artikler om ledelsen i LMS under den forhenværende generalsekretær. I den forbindelse er det blevet tydeligt, at der er en række sager om arbejdsmiljø, som ikke er blevet fremlagt bestyrelsen.

 

Den 24. maj 2018

”Jeg er rigtig stolt af den forskel, som LMS har gjort i de sidste 18 år for en sårbar og overset gruppe i samfundet. Men jeg er ikke stolt af den ledelse, der tilsyneladende har været i LMS. Lige som jeg ikke er stolt af, at meget information er blevet tilbageholdt for den samlede bestyrelse. Det er tydeligt for mig nu, at der ikke har været et åbent samarbejde mellem bestyrelse og den forhenværende generalsekretær. Det tager vi nu konsekvensen af. Det er til enhver tid min og den øvrige bestyrelses ansvar at sikre, at der er et sundt arbejdsmiljø i LMS, og derfor stiller vi vores mandater til rådighed”, Anne Minor Christensen

Bestyrelsen ønsker at gøre det muligt at udvikle arbejdsmiljøet LMS i den rigtige retning – og på den måde understøtte, at LMS fortsat gør en forskel for de mange, der har spiseforstyrrelser og selvskade tæt inde på livet.

”Fælles for alle os i bestyrelsen er, at vi har ageret med fokus på sagen. Vi har siddet i bestyrelsen, fordi sagen ligger vores hjerte nært. Derfor håber vi også, at vi nu kan være med til at give LMS arbejdsro. Vores ønske er, at LMS nu kan komme videre og igen være en stærk aktør i samfundet, der gør en forskel for mennesker, der hver dag kæmper med spiseforstyrrelser og selvskade”, siger Anne Minor Christensen.

Alle medlemmer af LMS indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling den 26. juni i overensstemmelse med vedtægterne. Her vil medlemmerne vælge en ny bestyrelse for LMS. En ny bestyrelse vil få til opgave at fortsætte arbejdet med at implementere den allerede godkendte handlingsplan med fokus på udvikling af et godt og sundt arbejdsmiljø i LMS. Lige som en ny bestyrelse i samarbejde med et professionelt rekrutteringsfirma får til opgave at ansatte en ny generalsekretær for LMS. 

 

Husk du kan blive medlem af LMS  – du kan oprette dig her. 

Tilbage